Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g di zucchero
- 100 g di pistacchi al naturale sgusciati e spellati
- 100 g di latte
- 100 g di cioccolato bianco a pezzi (2 cm circa)
- 70 g di burro a pezzi (1 cm circa)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 498 kJ / 119 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 8.6 g
- Tłuszcz
- 8.8 g
- Błonnik
- 2.6 g
Alternatywne przepisy
Cioccolata calda fondente con nocciole
15 Min
Mousse al pistacchio (TM6)
3h
Cioccolata bianca calda ai pistacchi
15 Min
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7h 30min
Crema gianduia
15 Min
Crema di nocciole bianca
15 Min
Crema al pistacchio
20min
Crema Bimby ® al pistacchio
50min
Crema di liquore al pistacchio
2h 30min
Crema Bimby ® alla nocciola
50min
Cioccolato temperato
15 Min
Torta Bimby® al pistacchio e cacao
1h 5min