Urządzenia i Akcesoria
Cantuccini di Prato
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
70 pezzi
Składniki
-
250 g di mandorle sgusciate e con la pellicina
-
4 uova (2 intere e 2 con tuorli e albumi separati)
-
320 g di zucchero
-
320 g di farina tipo 00
-
1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
2 g
Kalorie
234 kJ /
56 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cantucci integrali cioccolato e nocciole
50 min
Cantucci al rosmarino
1 godz. 30 min
Panforte
1 godz.
Schiacciata con l'uva
2 godz.
Cantucci
1 godz. 50 min
Pan co' Santi
7 godz.
Ricciarelli
7 godz.
Crostini con crema di milza
1 godz.
Tozzetti
1 godz. 30 min
Cantucci bicolore
2 godz.
Schiacciata fiorentina
50 min
Cantuccini da regalare (TM6)
1 godz.