Urządzenia i Akcesoria
Pain au chocolat
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 5 godz.
20 pezzi
Składniki
-
220 g di acqua
-
15 g di lievito di birra fresco
-
50 g di latte
-
60 g zucchero
-
350 g di burro a pezzi
-
2 uova
-
350 g di farina manitoba
-
200 g di farina tipo 00
-
5 g di sale
-
200 g cioccolato fondente
-
zucchero a velo q.b. per guarnire
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
5 g
Kalorie
1266.6 kJ /
302.7 kcal
Tłuszcz
18.4 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pain aux raisins
4 godz. 30 min
Girelle bicolore
3 godz.
Panini al latte ripieni di crema alla vaniglia
40 min
Zufoli
5 godz.
Girelle al cioccolato
9 godz. 40 min
Bruco brioche
2 godz.
Buns (panini classici per hamburger)
4 godz. 35 min
Frollini classici al burro
50 min
Biscotti girelle
2 godz. 45 min
Bauletto bicolore
6 godz. 25 min
Panini al latte con cioccolato
4 godz. 40 min
American hot dog
5 godz. 20 min