Biscotto genoise al cacao
TM5 TM6

Biscotto genoise al cacao

3.2 (9 ocen)

Składniki

  • 10 g di burro
  • 90 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
  • 30 g di cacao amaro in polvere
  • 1 pizzico di sale
  • 4 uova
  • 120 g di zucchero
  • 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
    lub 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
694 kJ / 166 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
26 g
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy