Biscotto genoise al cacao

Biscotto genoise al cacao

3.2 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 porzioni

Składniki

  • 10 g di burro
  • 90 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
  • 30 g di cacao amaro in polvere
  • 1 pizzico di sale
  • 4 uova
  • 120 g zucchero
  • 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
    1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 6 g
Kalorie 694 kJ / 166 kcal
Tłuszcz 5 g
Błonnik 0.4 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...