
Urządzenia i Akcesoria
Gratin de chou-fleur
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
de gruyère coupé en morceaux200 g
-
d'eau500 g
-
de chou-fleur détaillé en bouquets1000 g
-
de farine de blé50 g
-
de beurre40 g
-
de lait500 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts½ c. à café
-
de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts2 pincées
-
de noix de muscade fraîchement râpée (opcjonalnie)1 - 2 pincées
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
305 kcal /
1273 kJ
Białko
17 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
14 g
Błonnik
5.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Basiques - Plats traditionnels
12 Przepisów
Francja
Francja

BEST OF - Back to school
17 Przepisów
Francja
Francja

Choix des portions - Best of
100 Przepisów
Francja
Francja

Ma Cuisine
196 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania

Ma Cuisine
196 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Ma Cuisine
196 Przepisów
Beneluks
Beneluks

Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Ma cuisine au quotidien
239 Przepisów
Francja
Francja

Ma cuisine au quotidien
196 Przepisów
Francja
Francja

Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Kanada
Kanada