Panna cotta al caffè

Panna cotta al caffè

4.4 110 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
6 porzioni

Składniki

  • 500 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 250 g di latte intero
  • 180 g zucchero
  • 20 g di caffè solubile
  • 10 g di gelatina in fogli ammollata in acqua per 10 minuti e poi strizzata

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 3.6 g
Kalorie 1820 kJ / 435 kcal
Tłuszcz 31.2 g
Węglowodany 37.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...