Panna cotta al caffè
TM31 TM5 TM6

Panna cotta al caffè

4.4 (98 ocen)

Składniki

  • 500 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 250 g di latte intero
  • 180 g di zucchero
  • 20 g di caffè solubile
  • 10 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua per 10 minuti e poi strizzata

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1820 kJ / 435 kcal
Białko
3.6 g
Węglowodany
37.2 g
Tłuszcz
31.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy