Torta rovesciata alle pesche

Torta rovesciata alle pesche

2.0 80 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
8 porzioni

Składniki

  • 60 g di burro + q.b. per imburrare
  • 140 g di zucchero semolato
  • 3 uova
  • 200 g di farina tipo 00
  • 50 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 10 g di estratto di vaniglia naturale
  • 1 pizzico di sale
  • 4 pesche 2 a dadini e 2 sbucciate a spicchi sottili

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 6 g
Kalorie 1263 kJ / 300 kcal
Tłuszcz 12 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 42 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...