Mousse di baccalà

Mousse di baccalà

4.6 17 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
8 porzioni

Składniki

  • 5 foglie di basilico fresche lavate ed asciugate
  • 3 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 spicchio di aglio
  • 500 g di acqua
  • 500 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi (3 cm)
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 150 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
  • 100 g di pomodori ciliegino a metà
  • 3 di foglie di basilico fresche lavate ed asciugate
  • 1 pizzico di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 14 g
Kalorie 958 kJ / 229 kcal
Tłuszcz 19 g
Błonnik 0.3 g
Węglowodany 0.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...