Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g di grano saraceno decorticato in chicchi
- 10 g di sale
- 150 g di fecola di patate, consentita da prontuario
- 150 g di farina di riso, consentita da prontuario
- 80 g di farina di mais gialla, consentita da prontuario
- 15 g di lievito di birra fresco
- 360 g di acqua
- olio di germe di mais q.b.
- Wartości odżywcze
- na 800 g
- Kalorie
- 6728 kJ / 1608 kcal
- Białko
- 31.7 g
- Węglowodany
- 381.4 g
- Tłuszcz
- 5.6 g
- Błonnik
- 9.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane veloce (senza glutine)
1h
Pane senza glutine
2h 45min
Pane in cassetta (senza glutine)
13 Std. 45 Min
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1h 40min
Mix di farina integrale (senza glutine)
10min
Pane con farina di piselli (senza glutine)
4 Std. 5 Min
Pane arabo (senza glutine)
1 godz. 35 min
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2h 55 min
Pagnotta di pan di patate con semi di sesamo nero (senza glutine)
2sa 35 dk
Pane con farina di miglio (senza glutine)
2sa 35 dk
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2h 55 min
Pasta per pizza (senza glutine)
2 Std. 10 Min