Pane alle 4 farine (senza glutine)
TM6 TM5 TM31

Pane alle 4 farine (senza glutine)

2.7 (25 ocen)

Składniki

  • 80 g di grano saraceno decorticato in chicchi
  • 10 g di sale
  • 150 g di fecola di patate, consentita da prontuario
  • 150 g di farina di riso, consentita da prontuario
  • 80 g di farina di mais gialla, consentita da prontuario
  • 15 g di lievito di birra fresco
  • 360 g di acqua
  • olio di germe di mais q.b.

Wartości odżywcze
na 800 g
Kalorie
6728 kJ / 1608 kcal
Białko
31.7 g
Węglowodany
381.4 g
Tłuszcz
5.6 g
Błonnik
9.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy