
Urządzenia i Akcesoria
Pane alle 4 farine (senza glutine)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
800 g
Składniki
-
80 g di grano saraceno decorticato in chicchi
-
10 g di sale
-
150 g di fecola di patate consentita da prontuario
-
150 g di farina di riso consentita da prontuario
-
80 g di farina di mais gialla, consentita da prontuario
-
15 g di lievito di birra fresco
-
360 g di acqua
-
olio di germe di mais q.b.
Wartości odżywcze na 800 g
Kalorie
1608 kcal /
6728 kJ
Białko
31.7 g
Tłuszcz
5.6 g
Węglowodany
381.4 g
Błonnik
9.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cereali alternativi
5 Przepisów
Włochy
Włochy