Pane alle 4 farine (senza glutine)

Pane alle 4 farine (senza glutine)

2.7 26 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
800 g

Składniki

  • 80 g di grano saraceno decorticato in chicchi
  • 10 g di sale
  • 150 g di fecola di patate consentita da prontuario
  • 150 g di farina di riso consentita da prontuario
  • 80 g di farina di mais gialla, consentita da prontuario
  • 15 g di lievito di birra fresco
  • 360 g di acqua
  • olio di germe di mais q.b.

Wartości odżywcze na 800 g

Kalorie 1608 kcal / 6728 kJ
Białko 31.7 g
Tłuszcz 5.6 g
Węglowodany 381.4 g
Błonnik 9.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...