Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g di grano saraceno decorticato in chicchi
- 10 g di sale
- 150 g di fecola di patate, consentita da prontuario
- 150 g di farina di riso, consentita da prontuario
- 80 g di farina di mais gialla, consentita da prontuario
- 15 g di lievito di birra fresco
- 360 g di acqua
- olio di germe di mais q.b.
- Wartości odżywcze
- na 800 g
- Kalorie
- 6728 kJ / 1608 kcal
- Białko
- 31.7 g
- Węglowodany
- 381.4 g
- Tłuszcz
- 5.6 g
- Błonnik
- 9.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1h 40 min
Pane con farina di piselli (senza glutine)
4 godz. 5 min
Pane veloce (senza glutine)
1óra
Piadina (senza glutine)
1h 20min
Pane senza glutine
2 Std. 45 Min
Crostini multigusto (senza glutine)
1h 20min
Pane in cassetta (senza glutine)
13h 45min
Pane con farina di miglio (senza glutine)
2h 35min
Mini plumcake allo yogurt (senza glutine)
40 min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2h 50min
Besciamella (senza glutine)
15 min
Pasta per pizza (senza glutine)
2h 10 min