Pane con farina di miglio (senza glutine)

Pane con farina di miglio (senza glutine)

4.5 17 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
12 fette

Składniki

  • 100 g di chicchi di miglio
  • 100 g di grano saraceno
  • 330 g di acqua
  • 25 g di lievito di birra fresco
  • 1 cucchiaino zucchero
  • 250 g di farina senza glutine per pizza o pasta
  • 2 cucchiaini di sale
  • 10 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 cucchiaio di semi di sesamo

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 6.5 g
Kalorie 1247 kJ / 298 kcal
Tłuszcz 6.7 g
Błonnik 4.7 g
Węglowodany 56.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...