Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di chicchi di miglio
- 100 g di grano saraceno
- 330 g di acqua
- 25 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 250 g di farina senza glutine per pizza o pasta
- 2 cucchiaini di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaio di semi di sesamo
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1247 kJ / 298 kcal
- Białko
- 6.5 g
- Węglowodany
- 56.5 g
- Tłuszcz
- 6.7 g
- Błonnik
- 4.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane con farina di piselli (senza glutine)
4h 5min
Mix di farina integrale (senza glutine)
10 Min
Pane veloce (senza glutine)
1 Std.
Fette biscottate (senza glutine)
3u. 10min
Piadina (senza glutine)
1 Std. 20 Min
Pane senza glutine
2 Std. 45 Min
Biscotti di riso, mais e grano saraceno (senza glutine)
2h 50min
Pane in cassetta (senza glutine)
13 Std. 45 Min
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2 godz. 55 min
Pane alle 4 farine (senza glutine)
2h 40min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2 godz. 55 min
Besciamella (senza glutine)
15 Min