Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 garlic clove
- 2 - 3 pieces lemon, zest only, no white pith (1 x 4 cm)
- 2 tsp salt
- 70 g extra virgin olive oil
- 400 g skinless chicken breast fillets, cut into cubes (2-3 cm)
- 2 tsp white wine vinegar
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp honey
- 1 pinch ground black pepper
- 1210 g water
- 100 g quinoa
- 200 g cherry tomatoes, cut into halves
- 150 g cucumber, cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g avocado, flesh only, cut into pieces (2-3 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1775 kJ / 422.5 kcal
- Białko
- 27.3 g
- Węglowodany
- 17.9 g
- Tłuszcz
- 26.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.9 g
- Błonnik
- 4.4 g
- Sód
- 1219.7 mg
Alternatywne przepisy
Quinoa salad with mango salsa
1h
Rainbow bowl
1h 20 min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 Min
Colourful quinoa salad
40 Min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Spelt and chicken salad
1h 15min
Superfood salmon salad
1h 5min
Green quinoa breakfast bowl (Post-natal)
35min
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1h 15min
Salmon with yoghurt dressing
55 min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35min