
Urządzenia i Akcesoria
Gluten free carrot and almond cake
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
12 slices
Składniki
Almond and carrot cake
-
grapeseed oil plus extra for greasing100 g
-
blanched almonds220 g
-
carrot cut into pieces300 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs3
-
light brown sugar150 g
-
gluten free baking powder2 tsp
-
ground cinnamon2 tsp
-
ground ginger2 tsp
-
salt1 pinch
Frosting
-
raw sugar120 g
-
orange zest only, no white pith½
-
unsalted butter90 g
-
cream cheese125 g
Decoration
-
walnuts1 tbsp
-
shelled unsalted pistachio nuts1 tbsp
-
almonds for decorating
-
hazelnuts, without skin for decorating
-
pecans for decorating
Wartości odżywcze na 1 slice
Kalorie
355 kcal /
1491.1 kJ
Białko
7.7 g
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
25.3 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Sód
162 mg