Risotto autunnale
TM5 TM31 TM6

Risotto autunnale

4.4 (27 ocen)

Składniki

  • 300 g di castagne cotte e pelate + q.b.
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 10 bacche di ginepro
  • 1 cipolla in quarti
  • 250 g di salsiccia
  • 250 g di funghi porcini freschi
  • 300 g di riso
  • 100 g di vino bianco secco
  • 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
  • 650 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 100 g di panna da cucina
  • Parmigiano reggiano grattugiato q.b.

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
3138 kJ / 749 kcal
Białko
17.5 g
Węglowodany
84 g
Tłuszcz
36 g
Błonnik
2.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy