Panna cotta de foie con compota de higos y manzana

Panna cotta de foie con compota de higos y manzana

3.8 13 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
8 raciones

Składniki

Compota de higos y manzanas
  • de higos secos blandos
    140 g
  • de manzanas (peladas, sin pepitas y en trozos)
    200 g
  • de azúcar moreno
    15 g
  • de vino de Oporto
    25 g
    25 g de vino dulce
  • de canela molida
    1 pellizco
Panna cotta de foie gras
  • de vino de Oporto
    50 g
    50 g de vino dulce
  • anís estrellado
    1
  • de foie gras de pato crudo en trozos
    150 g
  • de nata (35% de grasa)
    200 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de pimienta molida
    2 pellizcos
  • hojas de gelatina
    2

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 231 kcal / 964 kJ
Białko 3.05 g
Tłuszcz 17.01 g
Węglowodany 98.75 g
Błonnik 2.32 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...