Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 dientes de ajo
- 70 g de sobrasada
- 10 g de aceite de oliva
- 350 g de tomates cherry
- 600 - 700 g de bonito fresco en filetes (4 filetes)
- 250 g de agua
- 300 g de judías verdes redondas frescas en trozos de 4 cm
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1618 kJ / 387 kcal
- Białko
- 45 g
- Węglowodany
- 6.5 g
- Tłuszcz
- 20.1 g
- Błonnik
- 3.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmón con salsa de naranja
25min
Solomillos de pollo con setas
1 godz.
Huevos a la bilbaína con beicon
30min
Rollitos de lenguado con piperrada
30min
Perca asada, compota de tomate y vinagreta de huevas de salmón
30min
Merluza con patatas
40min
Salmón con salsa de champiñones y patatas
50min
Bacalao fresco con crema de huevo
30min
Lubina en papillote con crema de grelos
45min
Papillote de pollo con uvas
40min
Rollos de sardina al horno
30min
Sepietas y chipirones en caldo de alcaparras y aceitunas
35min