Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Rye and chia soil
- 150 g pitted black olives
- 260 g lukewarm water
- 5 g dried instant yeast (1 heaped teaspoon)
- 30 g black chia seeds
- 1 tsp squid ink (see Tips)
- oil, for greasing
- 230 g rye grains
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Tahini dip
- 180 g tahini
- 60 g lemon juice
- 40 g extra virgin olive oil
- 300 g Greek yoghurt, drained for 1 hour
- 2 tsp ground cumin
- 1 pinch dried chilli flakes
- salt, to taste
Raw vegetables
- 16 baby carrots, peeled and trimmed (1 cm of tops intact)
- 8 baby asparagus, trimmed
- 24 fresh enoki mushrooms
- 8 snow peas, split open lengthways to expose peas
- 8 broccolini spears
- 8 fresh baby corn
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 1570.1 kJ / 373.8 kcal
- Białko
- 11.5 g
- Węglowodany
- 15.5 g
- Tłuszcz
- 277.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.6 g
- Błonnik
- 9.6 g
- Sód
- 540.5 mg
Alternatywne przepisy
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 min
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney)
5h 40min
Wholemeal pide
1 godz. 35 min
Abundant breakfast bowl
30 min
Miso corn purée with almond ricotta
3 Std. 20 Min
Rice cake with sweet azuki bean paste
8 godz. 30 min
Vegetable pasta soup and pork roll with vegetables, puddings, muffins
1h 40min
Coffee Liqueur
40 min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1 Std. 55 Min
Green goodness soup
10min
Gluten free lemon tart
2 godz. 25 min
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
1 Std. 20 Min