Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Rye and chia soil
- 150 g pitted black olives
- 260 g lukewarm water
- 5 g dried instant yeast (1 heaped teaspoon)
- 30 g black chia seeds
- 1 tsp squid ink (see Tips)
- oil, for greasing
- 230 g rye grains
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Tahini dip
- 180 g tahini
- 60 g lemon juice
- 40 g extra virgin olive oil
- 300 g Greek yoghurt, drained for 1 hour
- 2 tsp ground cumin
- 1 pinch dried chilli flakes
- salt, to taste
Raw vegetables
- 16 baby carrots, peeled and trimmed (1 cm of tops intact)
- 8 baby asparagus, trimmed
- 24 fresh enoki mushrooms
- 8 snow peas, split open lengthways to expose peas
- 8 broccolini spears
- 8 fresh baby corn
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 1570.1 kJ / 373.8 kcal
- Białko
- 11.5 g
- Węglowodany
- 15.5 g
- Tłuszcz
- 277.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.6 g
- Błonnik
- 9.6 g
- Sód
- 540.5 mg
Alternatywne przepisy
Hoisin tofu with brown rice
50 Min
Dessert dukkah
1 Std.
Peaches in white wine syrup
4h
Brussels sprouts with lime crumb
20 min
Vegan hollandaise
10 min
Panforte ice cream bombe
48 Std. 25 Min
Boozy iced coffee
10 min
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
30 min
Asparagus and broad bean salad
25 Min
Roasted carrot dip
1 Std.
Green garden juice
5 dk
Brown rice salad
40 min