Urządzenia i Akcesoria
Potted baby vegetables
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 6 godz. 15 min
8 portions
Składniki
Rye and chia soil
-
pitted black olives150 g
-
lukewarm water260 g
-
dried instant yeast (1 heaped teaspoon)5 g
-
black chia seeds30 g
-
squid ink (see Tips)1 tsp
-
oil for greasing
-
rye grains230 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Tahini dip
-
tahini180 g
-
lemon juice60 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
Greek yoghurt drained for 1 hour300 g
-
ground cumin2 tsp
-
dried chilli flakes1 pinch
-
salt to taste
Raw vegetables
-
baby carrots peeled and trimmed (1 cm of tops intact)16
-
baby asparagus trimmed8
-
fresh enoki mushrooms24
-
snow peas split open lengthways to expose peas8
-
broccolini spears8
-
fresh baby corn8
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
540.5 mg
Białko
11.5 g
Kalorie
1570.1 kJ /
373.8 kcal
Tłuszcz
277.4 g
Błonnik
9.6 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Węglowodany
15.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mocha and hazelnut ice cream with toasted marshmallows
18 godz. 30 min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 min
Talam Daging Berlauk (Savoury Minced Beef Layer Cake)
50 min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30 min
Apple tart
1 godz.
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55 min
Chocolate nougat bars
2 godz. 30 min
Fruit ice cream
10 min
Vegetable pasta soup and pork roll with vegetables, puddings, muffins
1 godz. 40 min
Buttermilk balsamic sorbet
12 godz. 30 min
Tom Yum Paste
45 min
Coconut fish curry
1 godz. 10 min