Pistachio cheesecakes with mango

Pistachio cheesecakes with mango

3.8 4 oceny
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 portions

Składniki

  • shelled unsalted pistachio nuts
    40 g
    40 g hazelnuts
  • unsalted butter for greasing
  • fresh mint leaves plus extra for garnishing
    8
  • limes zest only, no white pith
    1
  • cornflour (30 g)
    2 tbsp
  • raw sugar
    100 g
    100 g white sugar
  • cream cheese
    250 g
  • ricotta cheese
    250 g
  • eggs
    4
  • water
    500 g
  • ripe mango cut into cubes
    1
    2 peaches, cut into cubes

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 455 kcal / 1906 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 31 g
Węglowodany 28 g
Błonnik 1.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...