Pistachio cheesecakes with mango
TM5 TM6

Pistachio cheesecakes with mango

3.8 (4 oceny)

Składniki

  • 40 g shelled unsalted pistachio nuts
  • unsalted butter, for greasing
  • 8 fresh mint leaves, plus extra for garnishing
  • 1 limes, zest only, no white pith
  • 2 tbsp cornflour (30 g)
  • 100 g raw sugar
  • 250 g cream cheese
  • 250 g ricotta cheese
  • 4 eggs
  • 500 g water
  • 1 ripe mango, cut into cubes

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1906 kJ / 455 kcal
Białko
15 g
Węglowodany
28 g
Tłuszcz
31 g
Błonnik
1.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy