Urządzenia i Akcesoria
Pistachio cheesecakes with mango
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
40 g hazelnutsshelled unsalted pistachio nuts40 g
-
unsalted butter for greasing
-
fresh mint leaves plus extra for garnishing8
-
cornflour (30 g)2 tbsp
-
100 g white sugarraw sugar100 g
-
limes zest only, no white pith1
-
cream cheese250 g
-
fresh ricotta cheese250 g
-
eggs4
-
water500 g
-
2 peaches, cut into cubesripe mango cut into cubes1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
1906 kJ /
455 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 min
Pasta salad with trout and vegetables
45 min
Black & white chocolate tartufo
13 godz. 55 min
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Beetroot salad
10 min
Lemon cake
2 godz.
Cheesecakes in jars
4 godz.
Honey crème caramels
25 godz. 55 min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 godz. 30 min
Hazelnut torte
3 godz. 15 min
Jaffa madeleines
30 min
Vitality truffles
25 min