Pistachio cheesecakes with mango
TM6 TM5

Pistachio cheesecakes with mango

3.8 ( 4 oceny )

Składniki

  • 40 g shelled unsalted pistachio nuts
    lub 40 g hazelnuts
  • unsalted butter for greasing
  • 8 fresh mint leaves plus extra for garnishing
  • 1 limes zest only, no white pith
  • 2 tbsp cornflour (30 g)
  • 100 g raw sugar
    lub 100 g white sugar
  • 250 g cream cheese
  • 250 g ricotta cheese
  • 4 eggs
  • 500 g water
  • 1 ripe mango cut into cubes
    lub 2 peaches cut into cubes

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
455 kcal / 1906 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
31 g
Węglowodany
28 g
Błonnik
1.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy