Urządzenia i Akcesoria
Pistachio cheesecakes with mango
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
40 g hazelnutsshelled unsalted pistachio nuts40 g
-
unsalted butter for greasing
-
fresh mint leaves plus extra for garnishing8
-
cornflour (30 g)2 tbsp
-
100 g white sugarraw sugar100 g
-
limes zest only, no white pith1
-
cream cheese250 g
-
fresh ricotta cheese250 g
-
eggs4
-
water500 g
-
2 peaches, cut into cubesripe mango cut into cubes1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
1906 kJ /
455 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mixed berry pavlova stack
5 godz. 30 min
Tiramisu
5 godz. 20 min
Orange and almond cake
2 godz. 20 min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 godz. 10 min
Pistachio cake
1 godz. 10 min
Caribbean carrot cake
2 godz. 10 min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2 godz. 30 min
Mango cheesecake
6 godz. 35 min
Pear mulled wine
30 min
Saffron arancini
25 godz. 25 min
Baked salmon cheesecake
26 godz. 35 min
Amaretto biscuits
30 min