Purea di fagioli e spinaci

Purea di fagioli e spinaci

4.0 16 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 800 g di foglie di spinaci freschi in busta, lavate
  • 800 g di fagioli bianchi in scatola, scolati
  • 1 cucchiaino colmo di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero in polvere
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 2 pizzichi di rosmarino secco
  • 300 g di acqua
  • 40 g di cipolla (opcjonalnie) bianca a metà
  • 500 g di crostini di pane

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 29.6 g
Kalorie 2983 kJ / 713 kcal
Tłuszcz 18.1 g
Błonnik 17.5 g
Węglowodany 115 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...