Carciofini sott'olio

Carciofini sott'olio

4.8 22 oceny
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 721 godz. 30 min
3 vasetti

Składniki

  • di aceto di vino bianco (acidità min. 6%)
    750 g
  • di vino bianco
    250 g
  • di sale
    15 g
  • cuori di carciofo (50 g cad. circa, vedere consiglio 1)
    10 - 12
  • di aglio disidratato in scaglie
    1 cucchiaino
  • foglie di alloro secche sbriciolate
    2
  • di prezzemolo secco
    3 pizzichi
  • di rosmarino secco in polvere
    1 pizzico
  • grani di pepe nero
    10
  • di olio extravergine di oliva
    80 g

Wartości odżywcze na 1 vasetto

Kalorie 795.7 kcal / 3329 kJ
Białko 5.5 g
Tłuszcz 83.6 g
Węglowodany 5.7 g
Błonnik 83.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...