
Urządzenia i Akcesoria
Funghetti sott'olio
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 721 godz.
2 vasetti
Składniki
-
200 g di aceto di vino bianco
-
200 g vino bianco secco
-
500 g di acqua
-
3 spicchi di aglio
-
2 foglie di alloro fresche
-
2 chiodi di garofano
-
1 cucchiaino colmo di sale
-
500 g di funghi freschi piccoli (champignon, chiodini, ecc.), puliti
-
8 grani di pepe nero
-
300 g di olio extravergine di oliva
Wartości odżywcze na 2 vasetti
Kalorie
2986 kcal /
12493.5 kJ
Białko
16.6 g
Tłuszcz
298.8 g
Węglowodany
27.3 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
46.8 g
Sód
3215.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Conserve
70 Przepisów
Włochy
Włochy