Funghetti sott'olio

Funghetti sott'olio

4.4 7 ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 721 godz.
2 vasetti

Składniki

  • 200 g di aceto di vino bianco
  • 200 g vino bianco secco
  • 500 g di acqua
  • 3 spicchi di aglio
  • 2 foglie di alloro fresche
  • 2 chiodi di garofano
  • 1 cucchiaino colmo di sale
  • 500 g di funghi freschi piccoli (champignon, chiodini, ecc.), puliti
  • 8 grani di pepe nero
  • 300 g di olio extravergine di oliva

Wartości odżywcze na 2 vasetti

Kalorie 2986 kcal / 12493.5 kJ
Białko 16.6 g
Tłuszcz 298.8 g
Węglowodany 27.3 g
Błonnik 6.2 g
Tłuszcz nasycony 46.8 g
Sód 3215.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...