Ravioli fritti salati

Ravioli fritti salati

4.8 13 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
25 pezzi

Składniki

Pasta
  • di farina tipo 00
    300 g
  • di acqua
    130 g
  • di olio extravergine di oliva
    60 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
Ripieno
  • di Emmental
    100 g
  • di speck a cubetti
    120 g
Terminare la preparazione
  • farina tipo 00 q.b.
  • olio di arachidi q.b.

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 188.2 kcal / 787.5 kJ
Białko 3.9 g
Tłuszcz 14.7 g
Węglowodany 10.1 g
Błonnik 0.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...