
Urządzenia i Akcesoria
Ravioli fritti salati
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
25 pezzi
Składniki
Pasta
-
di farina tipo 00300 g
-
di acqua130 g
-
di olio extravergine di oliva60 g
-
di sale½ cucchiaino
Ripieno
-
di Emmental100 g
-
di speck a cubetti120 g
Terminare la preparazione
-
farina tipo 00 q.b.
-
olio di arachidi q.b.
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
188.2 kcal /
787.5 kJ
Białko
3.9 g
Tłuszcz
14.7 g
Węglowodany
10.1 g
Błonnik
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Carnevale salato
5 Przepisów
Włochy
Włochy