Urządzenia i Akcesoria
Ravioli fritti salati
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
25 pezzi
Składniki
Pasta
-
300 g di farina tipo 00
-
130 g di acqua
-
60 g olio extravergine di oliva
-
½ cucchiaino di sale
Ripieno
-
100 g Emmental
-
120 g di speck a cubetti
Terminare la preparazione
-
farina tipo 00 q.b.
-
olio di arachidi q.b.
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
3.9 g
Kalorie
787.5 kJ /
188.2 kcal
Tłuszcz
14.7 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
10.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Carnevale salato
5 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Ficelles picardes
1 godz. 25 min
Praline al gelato
5 godz. 55 min
Cordon bleu
30 min
Bomboloni salati
3 godz. 20 min
Fatayer con formaggio e menta
1 godz.
Caramelle gommose alla frutta
3 godz. 20 min
Crocchette di riso con Parmigiano reggiano
1 godz.
Chizze al Parmigiano reggiano
1 godz. 20 min
Piconi
1 godz. 10 min
Focaccia di Carnevale salentina
3 godz. 40 min
Ciambelle salate farcite
4 godz. 5 min
Crocchette di riso al forno
1 godz. 35 min