Urządzenia i Akcesoria
Dolcetti di mandorle e cioccolato
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 50 min
40 pezzi
Składniki
-
acqua q.b.
-
300 g cioccolato fondente a pezzi (2-3 cm)
-
300 g di mandorle con la pelle, tostate
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
2.9 g
Kalorie
468 kJ /
112 kcal
Tłuszcz
8.9 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
5.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dolci pasquali
5 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Bon bon ripieni di mandorle e nocciole
1 Std. 50 Min
Dolcetti semplici mandorle e cioccolato
5 Std. 40 Min
Torta alla pasta di mandorle
1 Std.
Cioccolatini alle mandorle
2 Std. 30 Min
Taralli al limoncello
45 Min
Biscotti cegliesi
1 Std. 10 Min
Biscotti al limone
1 Std. 5 Min
Bon bon di marzapane
1 Std. 50 Min
Biscotti integrali alle mandorle
35 Min
Dolcetti siciliani di mandorle
45 Min
Biscotti della nonna
30 Min
Cartellate
1 Std. 5 Min