Urządzenia i Akcesoria
Dolcetti di mandorle e cioccolato
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 50 min
40 pezzi
Składniki
-
acqua q.b.
-
300 g cioccolato fondente a pezzi (2-3 cm)
-
300 g di mandorle con la pelle, tostate
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
2.9 g
Kalorie
468 kJ /
112 kcal
Tłuszcz
8.9 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
5.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dolci pasquali
5 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Mostaccioli al mosto cotto
1 Std.
Cioccolatini ai wafer e nocciole (vegan)
55 Min
Tartufini ricotta e cacao
45 Min
Calzone dolce di ricotta
1 Std. 40 Min
Frolle ricce al cacao (senza uova)
45 Min
Semifreddo ai due cioccolati e nocciole
7 Std.
Mandorle al cioccolato
3 Std. 35 Min
Scarcella di pasqua ripiena
55 Min
Cannoli al nocciolato
20 Min
Bon bon ripieni di mandorle e nocciole
1 Std. 50 Min
Cartellate
1 Std. 5 Min
Pasticciotti leccesi
1 Std. 15 Min