Urządzenia i Akcesoria
Ajos confitados a las hierbas
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
400 g
Składniki
-
3 - 4 cabezas de ajos (400-500 g)
-
800 g de agua
-
300 g de aceite de oliva virgen extra
-
1 ramita de romero fresco
-
1 ramita de tomillo fresco
-
1 hoja de laurel seca
-
½ cucharadita de sal (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 400 g
Sód
1018.5 mg
Białko
25.4 g
Kalorie
4126 kJ /
987 kcal
Tłuszcz
51.6 g
Błonnik
9.4 g
Tłuszcz nasycony
7.5 g
Węglowodany
105.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lactonesa
5 min
Cebollas fermentadas
96 godz.
Ajos confitados
30 min
Mantequilla y suero de leche
20 min
Picada de ajo y perejil
5 min
Mayonesa
5 min
Mayonesa higienizada
5 min
Conserva de calabacín picante con tomate
1 godz. 40 min
Bacalao con salsa tártara
20 min
Reducción de vinagre balsámico para verduras asadas
20 min
Kétchup
1 godz.
Bonito en escabeche
24 godz. 25 min