Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 - 4 cabezas de ajos (400-500 g)
- 800 g de agua
- 300 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 ramita de romero fresco
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 hoja de laurel seca
- ½ cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 400 g
- Kalorie
- 4126 kJ / 987 kcal
- Białko
- 25.4 g
- Węglowodany
- 105.3 g
- Tłuszcz
- 51.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.5 g
- Błonnik
- 9.4 g
- Sód
- 1018.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Queso fresco
16h 30min
Concentrado de caldo de verduras de aprovechamiento
45 min
Mermelada de cebolla roja al vino tinto
1 Std. 40 Min
Nueces pacanas especiadas
30 min
Zanahorias fermentadas
84u. 30min
Cebollas fermentadas
96h
Salsa de caramelo
1h 30min
Conserva de calabacín picante con tomate
1 Std. 40 Min
Mantequilla y suero de leche
20min
Concentrado de choriceros o ñoras
20min
Ajos confitados
30 min
Mermelada de tomate
50 min