Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Gominolas de gelatina
- 200 g de frutos rojos frescos variados
- 100 g de azúcar
- 30 g de gelatina neutra en polvo
- 1 cucharada de aceite vegetal
- 30 g de gelatina en polvo sabor fresa
Chocolate
- 100 g de chocolate negro (70% de cacao)
- Wartości odżywcze
- na 24 unidades
- Kalorie
- 6014.8 kJ / 1437.6 kcal
- Białko
- 37.2 g
- Węglowodany
- 202.1 g
- Tłuszcz
- 57.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 25.4 g
- Błonnik
- 15.7 g
- Sód
- 221.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Helado de crema de leche
11hod. 30min
Pay de limón con galletas
12h
Pastel de calabaza
1h 25min
Nubes de gelatina
14ωρ.
Soplillos de Murtas
4 Std.
Pastel de galletas y chocolate sin gluten
35 min
Menudo de res rojo
6h
Piruletas árbol de navidad de merengue
3 godz. 40 min
Helado marmolado de vainilla, café y chocolate
12h
Pastel de chocolate
40 min
Almendra caramelizada
10 Min
Bombones Navideños
1h