Dip de alcachofas

Dip de alcachofas

4.1 11 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
6 raciones

Składniki

  • 800 g de alcachofas frescas
  • ½ limón
  • 4 ramitas de perejil fresco
  • 1 diente de ajo
  • 50 g de aceite de oliva (y algo más para servir)
  • 2 pellizcos de sal
  • 2 pellizcos de pimienta molida
  • 20 g de agua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 176.8 mg
Białko 4.6 g
Kalorie 585 kJ / 140 kcal
Tłuszcz 8.6 g
Błonnik 7.5 g
Tłuszcz nasycony 1.2 g
Węglowodany 14.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...