Salsa vizcaína

Salsa vizcaína

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
500 g

Składniki

  • 200 g de cebolla en cuartos
  • 300 g de cebolla roja en cuartos
  • 2 dientes de ajo
  • 100 g de jamón serrano en dados
  • 100 g de aceite de oliva virgen extra
  • 2 cucharadas de pulpa de pimiento choricero
  • 1 pellizco de cayena molida (opcjonalnie)
  • 100 g de agua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Białko 1 g
Kalorie 858 kJ / 205 kcal
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...