Smash burger con beicon y cheddar

Smash burger con beicon y cheddar

4.3 7 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
4 unidades

Składniki

Hamburguesas
  • 200 g de cebolla en trozos de 2 cm
  • 10 g de hojas de perejil fresco
  • 2 dientes de ajo
  • 1000 g de carne picada de ternera
  • 2 cucharadas de salsa inglesa (salsa Worcestershire)
  • 1 cucharada de mostaza de Dijon
  • 1 cucharada de salsa de pescado (opcjonalnie)
  • 2 pellizcos de pimienta molida
  • 1 cucharadita de sal
Terminación y montaje
  • 150 g de beicon en lonchas (8 lonchas)
  • 100 g de lonchas de queso cheddar (4-8 lonchas)
  • 4 panes de hamburguesa tostados
  • 4 - 6 hojas de lechuga en mitades o en trozos
  • 1 - 2 tomates en rodajas de 2-3 mm
  • 40 - 50 g de pepinillos en vinagre
  • 40 - 80 g de mostaza
  • 40 - 80 g de kétchup

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 unidad

Sód 2235.7 mg
Białko 66.6 g
Kalorie 4311 kJ / 1030 kcal
Tłuszcz 59.5 g
Błonnik 4.2 g
Tłuszcz nasycony 23.8 g
Węglowodany 56.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...