Urządzenia i Akcesoria
Gevulde kalkoenborst
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 porties
Składniki
-
kalkoenborst opengesneden in 1 dunne filet (ong. 900 g)1
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
gekookte ham in fijne sneetjes100 g
-
kookappel geschild en in schijfjes gesneden (ong. 200 g)1
-
kaas in dunne plakjes (broodbeleg kaas)140 g
-
rozijnen70 g
-
walnoten, gehalveerd50 g
-
gedroogde pruimen zonder pit70 g
-
spek (opcjonalnie) in sneetjes om dicht te maken150 g
Gekarameliseerde ui
-
ui in kwarten gesneden700 g
-
boter70 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
zout1 tl
-
vloeibare karamel30 g
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
46.77 g
Kalorie
2395 kJ /
576 kcal
Tłuszcz
34.26 g
Węglowodany
20.08 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zoete of hartige pannenkoeken
35 min
Speltbrood
Brak ocen
Volcano Steak Burgers
Brak ocen
Sunrise smoothie
10 min
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Brak ocen
Franse brunch
Brak ocen
Tarte Tatin
2 godz.
Koken van speltgraan
Brak ocen
250 g sjalot kleuren
Brak ocen
Kwarktaartjes met pistache en mango
2 godz. 30 min
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Brak ocen
Steak au Poivre
20 min