Gevulde kalkoenborst
TM5 TM6

Gevulde kalkoenborst

(Brak ocen)

Składniki

  • 1 kalkoenborst opengesneden in 1 dunne filet (ong. 900 g)
  • ½ tl zout
  • 2 snuifjes gemalen zwarte peper
  • 100 g gekookte ham in fijne sneetjes
  • 1 renetappel, geschild en in schijfjes gesneden (ong. 200 g)
  • 140 g kaas, in dunne plakjes (broodbeleg kaas)
  • 70 g krenten
  • 50 g walnoten, gehalveerd
  • 70 g gedroogde pruimen zonder pit
  • 150 g spek in sneetjes om dicht te maken (opcjonalnie)

Gekarameliseerde ui

  • 700 g ui, in kwarten gesneden
  • 70 g boter
  • 30 g extra vergine olijfolie
  • 1 tl zout
  • 30 g vloeibare karamel
  • 1 snuifje gemalen zwarte peper

Wartości odżywcze
na 1 portie
Kalorie
2395 kJ / 576 kcal
Białko
46.77 g
Węglowodany
20.08 g
Tłuszcz
34.26 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy