Gevulde kalkoenborst

Gevulde kalkoenborst

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 porties

Składniki

  • kalkoenborst opengesneden in 1 dunne filet (ong. 900 g)
    1
  • zout
    ½ tl
  • gemalen zwarte peper
    2 snuifjes
  • gekookte ham in fijne sneetjes
    100 g
  • kookappel geschild en in schijfjes gesneden (ong. 200 g)
    1
  • kaas in dunne plakjes (broodbeleg kaas)
    140 g
  • rozijnen
    70 g
  • walnoten, gehalveerd
    50 g
  • gedroogde pruimen zonder pit
    70 g
  • spek (opcjonalnie) in sneetjes om dicht te maken
    150 g
Gekarameliseerde ui
  • ui in kwarten gesneden
    700 g
  • boter
    70 g
  • extra vergine olijfolie
    30 g
  • zout
    1 tl
  • vloeibare karamel
    30 g
  • gemalen zwarte peper
    1 snuifje

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portie

Białko 46.77 g
Kalorie 2395 kJ / 576 kcal
Tłuszcz 34.26 g
Węglowodany 20.08 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...