Urządzenia i Akcesoria
Gluten free spinach and lemon pasta
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Pasta
-
lupin flour (see Tips)150 g
-
gluten free cornflour plus extra for dusting70 g
-
xanthan gum1 ½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
fresh spinach leaves60 g
-
salt2 tsp
-
eggs2
-
water2040 g
Lemon sauce
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), plus extra to serve50 g
-
water500 g
-
green asparagus cut into pieces (approx. 4 cm)2 bunches
-
garlic clove1
-
unsalted butter30 g
-
full cream milk120 g
-
mascarpone cheese250 g
-
lemon juice only (approx. 20 g)½
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
lemon oil to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1498 mg
Białko
27.4 g
Kalorie
2496.5 kJ /
594.3 kcal
Tłuszcz
43.5 g
Błonnik
9.3 g
Tłuszcz nasycony
23.2 g
Węglowodany
19.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cashew bread French toast
1h 40min
Keto Cheesecake
Pas d’évaluation
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20h 15min
Polenta zucchini slice
2h 10min
Pasta Alfredo with mushrooms
40min
Quinoa puddings with raspberry sauce
2h
Vegetable pilaf
1h
Pea and garden mint fritters
25min
Green goddess pizza
1h 30min
Vegie crackers
12h 10min
Omelette
30min
Gnocchi
1h 40min