Urządzenia i Akcesoria
Lemon ice cream torte
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 48 godz. 40 min
6 portions
Składniki
Lemon ice cream
-
egg yolks3
-
white sugar150 g
-
pouring (whipping) cream280 g
-
full cream milk220 g
-
lemon juice (approx. 4-5 lemons)100 g
Nut praline
-
white sugar60 g
-
shelled unsalted pistachio nuts2 tbsp
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
fresh raspberries for decorating125 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
27.8 mg
Białko
4.6 g
Kalorie
1559.7 kJ /
371.4 kcal
Tłuszcz
22.5 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
12.7 g
Węglowodany
40.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Savoury herb baked ricotta
2 godz. 40 min
Cloudy apple cider jelly
5 godz.
Gluten free shortcrust pastry
1 godz. 40 min
Easy coconut cake
1 godz. 45 min
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35 min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25 min
Eggplant rotolo
1 godz. 40 min
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27 godz. 35 min
Baked salmon cheesecake
26 godz. 35 min
Gluten free pizza base
35 min
Meatloaf with mushroom sauce
1 godz. 15 min
Torta caprese (flourless almond cake)
2 godz.