Urządzenia i Akcesoria
Lemon ice cream torte
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 48 godz. 40 min
6 portions
Składniki
Lemon ice cream
-
egg yolks3
-
white sugar150 g
-
pouring (whipping) cream280 g
-
full cream milk220 g
-
lemon juice (approx. 4-5 lemons)100 g
Nut praline
-
white sugar60 g
-
shelled unsalted pistachio nuts2 tbsp
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
fresh raspberries for decorating125 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
27.8 mg
Białko
4.6 g
Kalorie
1559.7 kJ /
371.4 kcal
Tłuszcz
22.5 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
12.7 g
Węglowodany
40.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 Min
Lemon tart
2 Std. 15 Min
Saint-Honore
2 Std. 45 Min
Gluten free warm berry cobbler
45 Min
Gluten free hot cross buns
3 Std. 25 Min
Easy coconut cake
1 Std. 45 Min
Almond biscotti
3 Std. 30 Min
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35 Min
Gluten free pasta
50 Min
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
4 Std. 55 Min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50 Min
Fruity pear mince tarts
2 Std. 30 Min