Gluten free birthday sponge cake
TM6 TM5 TM31

Gluten free birthday sponge cake

3.3 (35 ocen)

Składniki

Sponge

  • butter, for greasing
  • 220 g raw sugar
  • 6 eggs, room temperature
  • 2 tsp natural vanilla extract
  • ½ tsp bicarbonate of soda
  • 1 ½ tsp cream of tartar
  • 130 g gluten free cornflour

Cream cheese frosting

  • 250 g cream cheese, softened
  • 100 g unsalted butter, cut into pieces, softened
  • 200 g pure icing sugar
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 1 tbsp lemon juice

Wartości odżywcze
na 1 slice
Kalorie
1461.5 kJ / 347.9 kcal
Białko
5.6 g
Węglowodany
44.9 g
Tłuszcz
16.7 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Błonnik
0.1 g
Sód
194.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy