Urządzenia i Akcesoria
Gluten free birthday sponge cake
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 slices
Składniki
Sponge
-
butter for greasing
-
raw sugar220 g
-
eggs room temperature6
-
natural vanilla extract2 tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
cream of tartar1 ½ tsp
-
gluten free cornflour130 g
Cream cheese frosting
-
cream cheese softened250 g
-
unsalted butter cut into pieces, softened100 g
-
pure icing sugar200 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
lemon juice1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
194.9 mg
Białko
5.6 g
Kalorie
1461.5 kJ /
347.9 kcal
Tłuszcz
16.7 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
44.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Home-style sponge cake
2 Std. 30 Min
Lemon cake
2 Std.
Buttercream icing
10 Min
Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping
2 Std.
Gluten free scones
30 Min
Chunky choc nut brownie
35 Min
Easy coconut cake
1 Std. 45 Min
Gluten free sausage rolls
2 Std. 5 Min
Perfect party cookies (allergy free)
45 Min
Gluten free lamingtons
1 Std. 30 Min
Gluten free shortbread
1 Std. 20 Min
Fruit ice cream
10 Min