Cheesecake with meringue topping
TM6 TM5 TM31

Cheesecake with meringue topping

3.6 (30 ocen)

Składniki

  • 100 g white sugar

Base

  • 130 g unsalted butter, cut into pieces (1-2 cm), plus extra for greasing
  • 30 g white sugar
  • 2 eggs
  • 200 g self-raising flour, plus extra for dusting

Filling and meringue topping

  • 1 lemon, zest only, no white pith
  • 250 g white sugar
  • 1000 g quark, or fresh ricotta cheese, well-drained
  • 5 eggs, separated
  • 80 g cornflour
  • 650 g full cream milk
  • 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
  • 120 g grapeseed oil
  • 1 pinch sea salt

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1122.2 kJ / 267.2 kcal
Białko
7.2 g
Węglowodany
27.1 g
Tłuszcz
15 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Błonnik
0.4 g
Sód
143.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy