
Urządzenia i Akcesoria
Cheesecake with meringue topping
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
24 portions
Składniki
Base
-
unsalted butter cut into pieces (1-2 cm), plus extra for greasing130 g
-
white sugar30 g
-
eggs2
-
self-raising flour plus extra for dusting200 g
Filling and meringue topping
-
lemon zest only, no white pith1
-
white sugar350 g
-
quark or fresh ricotta cheese, well-drained1000 g
-
eggs separated5
-
cornflour80 g
-
full cream milk650 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
grapeseed oil120 g
-
sea salt1 pinch
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
267.2 kcal /
1122.2 kJ
Białko
7.2 g
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
27.1 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Sód
143.6 mg