Urządzenia i Akcesoria
Wholegrain scones
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
16 portions
Składniki
-
brown rice flour plus extra for dusting200 g
-
cornflour70 g
-
quinoa flour30 g
-
millet flour30 g
-
gluten free baking powder3 ½ tsp
-
xanthan gum2 tsp
-
coconut sugar1 tsp
-
butter chilled and cut into pieces50 g
-
milk plus extra for brushing320 g
-
whipped cream to serve
-
jam to serve (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
80.7 mg
Białko
2.3 g
Kalorie
559.8 kJ /
133.3 kcal
Tłuszcz
4.8 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
20.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamed rice pudding with apple and pear compote
30min
Lemon cake
2h
Lemon and lime polenta cakes
40min
Almond biscotti
3h 30min
Quinoa choc-chip biscuits
35min
Spelt bread rolls
1h 45min
Sesame and chia seed loaf
2h 20min
Sweet seeded crackers
1h 10min
Gluten free Mediterranean bread
1h 35min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Gluten free shortbread
1h 20min
Gluten free waffles with maple bacon
1h