Urządzenia i Akcesoria
Gravity cake
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz.
12 portions
Składniki
Cake
-
unsalted butter cut into pieces and softened, plus extra for greasing200 g
-
plain flour600 g
-
Dutch cocoa powder80 g
-
white sugar540 g
-
baking powder2 tbsp
-
salt2 pinch
-
full cream milk500 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
eggs4
Chocolate buttercream icing
-
icing sugar (see Tips)500 g
-
unsalted butter cut into pieces and softened240 g
-
Dutch cocoa powder40 g
-
boiling water1 tbsp
-
natural vanilla extract1 tsp
Assembly
-
chocolate finger biscuits300 - 400 g
-
lollies of choice, for decorating
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
365.2 mg
Białko
13.7 g
Kalorie
453.3 kJ /
1079.3 kcal
Tłuszcz
45.3 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
26.2 g
Węglowodany
158.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate chip cookies
50 min
Chocolate chip muffins
40 min
Butter biscuits
50 min
Buttercream icing
10 min
Basic vanilla cake
55 min
Buttercream icing
5 min
Chocolate cupcakes
1 godz. 20 min
Damper with golden syrup butter
40 min
Dark chocolate frosting
10 min
Basic chocolate cupcakes
40 min
Basic vanilla cupcakes
35 min
Too easy chocolate cake
50 min