Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 chile cascabel
- 1 chile ancho
- 1 diente de ajo
- 10 g de aceite de oliva
- 80 g cacahuates tostados salados
- 20 g de ajonjolí
- 1 pizca de tomillo seco
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 1 cdita de sal gruesa
- harina de trigo, suficiente para enharinar el lomo
- 300 g de lomo de cerdo
- 1000 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2986 kJ / 711 kcal
- Białko
- 40 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 58 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filete de res con salsa de vino tinto
1 godz. 30 min
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1h 10min
Lomo de cerdo en salsa de jitomate con albahaca y Arroz al limón
1 Std.
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2h 15min
Cerdo con salsa de chile guajillo y mango
1 Std. 45 Min
Carne de res con brócoli en salsa asiática, fideos de arroz y pastel de naranja
1h 10min
Res con chile estilo tailandés
30 Min
Pollo con chipotle y nuez de la india
45 Min
Lomo de cerdo en salsa de tamarindo
1 Std.
Filetes al vino tinto para 2
55 Min
Lomo de cerdo al horno
1 Std. 35 Min
Pollo al cilantro
35 Min