Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g de agua
- 400 g de camarón mediano crudo, pelado y desvenado
- 1 cda de salsa de soya
- 1 cdita de mirin
- 300 g de soba
- 15 g de aceite de ajonjolí
- 10 g de aceite de chile rojo
- 1 rebanada de jengibre (0.5 cm)
- 120 g de cebolla, cortada
- 180 g de pimiento rojo, cortado en tiras
- 180 g pimiento verde, cortado en tiras
- 40 g de salsa de ostión
- ½ cdita de ajo en polvo
- 200 g de germen de soya fresco
- 3 cdas de ajonjolí tostado
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1946 kJ / 466 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gohan
45 min
Res con teriyaki y arroz al vapor
1h 50 min
Pad thai
40 Min
Poke bowl de atún spicy
30 min
Arroz jazmín al vapor con té limón
40 Min
Ceviche
30 min
Sopa Tex Mex de pavo
50min
Sopa de tortilla
25 min
Tom yum
40 Min
Costalito de brie
30 min
Fetuccine Alfredo
35min
Tacos de camarón con mayonesa de habanero
25 min