Picaña rostizada con papas y cebollas cambray

Picaña rostizada con papas y cebollas cambray

4.7 29 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
1 porción

Składniki

Marinado de la picaña
  • 1 picaña de res
Papas y cebollas cambray con salsa cremosa de chipotle
  • 700 g de agua
  • 600 g de papas cambray
  • 400 g de cebollas cambray sin tallo
  • 135 g de crema ácida
  • 210 g de queso crema
  • 30 g de puré de chile chipotle adobado
  • sal fina al gusto
  • hojas de hojas de cilantro, frescas

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 23133 mg
Białko 99 g
Kalorie 9609 kJ / 2288 kcal
Tłuszcz 117 g
Błonnik 61 g
Tłuszcz nasycony 40 g
Węglowodany 215 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...