Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Marinado de la picaña
- 1 picaña de res
Papas y cebollas cambray con salsa cremosa de chipotle
- 700 g de agua
- 600 g de papas cambray
- 400 g de cebollas cambray, sin tallo
- 135 g de crema ácida
- 210 g de queso crema
- 30 g de puré de chile chipotle adobado
- sal fina, al gusto
- hojas de hojas de cilantro, frescas
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 9609 kJ / 2288 kcal
- Białko
- 99 g
- Węglowodany
- 215 g
- Tłuszcz
- 117 g
- Tłuszcz nasycony
- 40 g
- Błonnik
- 61 g
- Sód
- 23133 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rub BBQ
5min
Marinada de chile seco
10min
Pulpo en chile morita TM6
1h 30min
Ensalada césar de pollo
30min
Costillitas con salsa bbq de chipotle
1h 30min
Camarones a la mantequilla de ajo
35min
Pollo a los cítricos en Varoma
1h 30min
Cerdo salteado con vegetales estilo Chino TM6
1h 20min
Rollos primavera de camarón con salsa agridulce
1h 15min
Picaña Tex Mex con salsa BBQ
5h 30min
Pollo entero a la cerveza
2h
Lomo de cerdo en costra de cacahuate
1h 30min