Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 35 g de echalot
- 15 g de jengibre, pelado
- 40 g de ajo, pelados
-
80
g de té limón, fresco, solamente el tallo
lub 40 g de ralladura de limón verde - 40 g de aceite de oliva
- Wartości odżywcze
- na 200 gramos
- Kalorie
- 193 kJ / 46 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pescado a la diabla
30min
Camarones en salsa de pimientos
25 Min
Camarones al mojo de ajo
20 Min
Robalo al mojo de ajo
1 Std. 20 Min
Curry de pescado (Fish ambul thiyal)
1 Std.
Pescado en salsa criolla con leche de coco
35min
Pollo especiado con cacahuates
45min
Camarones a la hierba de limón
1 Std.
Res con chile estilo tailandés
30min
Pescado en hoja santa
30min
Ensalada de pepino y yogurt
15 Min
Atún con salsa Vierge
50min