Tortillitas de bacalao con miel de caña

Tortillitas de bacalao con miel de caña

4.6 65 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
8 raciones

Składniki

  • 150 g de garbanzos secos
  • 150 g de harina
  • 4 - 5 ramitas de perejil fresco
  • 1 diente de ajo
  • 100 g de cebolla
  • 300 g de migas de bacalao remojadas y desaladas (sin piel ni espinas)
  • 300 g de agua muy fría
  • 1 sobre de polvo de hornear (15 g)
  • 2 huevos
  • 500 g de aceite para freír
  • 100 g de miel de caña (opcjonalnie)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 19.82 g
Kalorie 1127 kJ / 269 kcal
Tłuszcz 6.38 g
Błonnik 3.7 g
Węglowodany 33.27 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...