Huesillos extremeños (Extremadura)

Huesillos extremeños (Extremadura)

4.3 20 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
25 unidades

Składniki

  • de azúcar (y algo más para rebozar)
    125 g
  • tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
    4 - 5
  • tiras de piel de naranja (solo la parte naranja)
    2 - 3
  • de anís en grano
    1 cucharadita
  • de leche
    100 g
  • de aceite de oliva
    100 g
  • huevos
    2
  • de harina de repostería
    500 g
  • de levadura química en polvo (8 g)
    ½ sobre
  • de sal
    1 pellizco
  • de aceite para freír
    300 - 400 g

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 133 kcal / 558 kJ
Białko 2.8 g
Tłuszcz 4.9 g
Węglowodany 19.5 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Sód 39.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...