Chiles rellenos de bacalao

Chiles rellenos de bacalao

4.7 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 porciones

Składniki

  • 6 piezas de chile poblano
  • 500 g de bacalao desalado , escurrido, sin piel y espinas
  • 300 g de jitomate , cortado en cuartos, sin semillas
  • 2 cditas de paprika
  • 70 g de aceite de oliva
  • 20 g de azúcar
  • 150 g de cebolla , en trozos
  • 10 dientes de ajo
  • 500 g de jitomate , cortado en cuartos
  • 2 pieza pequeña papas , peladas y cortadas en cubos
  • 100 g de aceitunas verdes deshuesadas , fileteadas
  • 50 g de alcaparras , escurridas
  • 100 g de chile güero en escabeche, escurrido y picado
  • perejil fresco , picado

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Kalorie 1050 kJ / 250 kcal
Białko 4 g
Węglowodany 28 g
Tłuszcz 15 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...