Urządzenia i Akcesoria
Brioche con tacchino arrosto e pomodoro fresco
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 5 godz. 30 min
16 pezzi
Składniki
-
10 g di lievito di birra fresco
-
50 g di latte
-
200 g di acqua
-
30 g zucchero
-
500 g di farina tipo 0 + q.b.
-
50 g olio extravergine di oliva
-
15 g di sale
-
16 fette di fesa di tacchino arrosto
-
16 fette di pomodoro
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
7.3 g
Kalorie
711 kJ /
170 kcal
Tłuszcz
3.7 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Passione croissant
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Crackers al pomodoro e Parmigiano reggiano
3 godz.
Bannock
40 min
Croissant con tonno affumicato
6 godz.
Chiocciole al formaggio
4 godz. 15 min
Croissant sfogliati ai cereali con prosciutto crudo e rucola
6 godz.
Mantovanine
2 godz. 45 min
Corona di pan di pizza
4 godz.
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min
Grissini stirati
2 godz.
Brioches
4 godz. 50 min
Panini all'olio
3 godz. 10 min
Tigelle
3 godz. 50 min