Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g water
- 70 g boter, in stukken, en iets meer om in te vetten
- 500 g bloem
-
10
g verse gist, verkruimeld
lub 4 g gedroogde gist - 1 tl suiker
- 1 ½ tl zout
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 150 g verse jonge spinazie
- 1 teentje knoflook
- 50 g geroosterd en ongezouten cashewnoten
- 120 g extra vergine olijfolie
- 1 - 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- salade bladeren
- gemengde groenten (bv. : komkommer, rode paprika, courgette, gele paprika, olijven...)
- 1 - 2 eieren, hardgekookt, in plakjes gesneden
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2801 kJ / 669 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 64 g
- Tłuszcz
- 38 g
- Tłuszcz nasycony
- 12 g
- Błonnik
- 4.2 g
- Sód
- 506 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ciabattabroodjes
3 godz. 30 min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Brak ocen
Ratatouille
40 min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Brak ocen
Aardbeienjam
1 godz. 5 min
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Brak ocen
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Brak ocen
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1h 45 min
Tomatensaus
40 min
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30 min
Geraspte Parmezaanse kaas
5 min
Appelmoes
20 min