Urządzenia i Akcesoria
Boterhammen met spinazie pesto
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
6 porties
Składniki
-
water200 g
-
boter in stukken, en iets meer om in te vetten70 g
-
bloem500 g
-
4 g gedroogde gistverse gist verkruimeld10 g
-
suiker1 tl
-
zout1 ½ tl
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
verse jonge spinazie150 g
-
teentje knoflook1
-
geroosterd en ongezouten cashewnoten50 g
-
extra vergine olijfolie120 g
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
-
salade bladeren
-
gemengde groenten (bv. : komkommer, rode paprika, courgette, gele paprika, olijven...)
-
eieren hardgekookt, in plakjes gesneden1 - 2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
506 mg
Białko
17 g
Kalorie
2801 kJ /
669 kcal
Tłuszcz
38 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Carnaval
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Appel Pinda Rolls
Brak ocen
De eerste hap: Rijstpap
Brak ocen
Rijstpap met tapioca
1 godz. 10 min
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Brak ocen
Pindakaas Bosbessen Rolls
Brak ocen
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15 min
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30 min
Proteïnepudding
6 godz. 35 min
Hummus van rode biet
10 min
Havermoutpap met vers fruit
15 min
Tomatensaus
40 min
Appelmoes
20 min