Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1200 gramů vody
- 2 čajové lžičky soli
- 300 gramů divoké rýže
- 100 gramů hrášku, zeleného, mraženého
- 100 gramů cukety, na kostičky (5 mm)
- 400 gramů zeleniny (např. 200 gramů mrkve a 200 gramů celeru), na kousky
- 3 snítky petržele, čerstvé, otrhané
- ¼ čajové lžičky pepře černého, mletého
- 60 gramů balzamikového octa
- 60 gramů extra panenského olivového oleje
- 200 gramů tuňáka, konzervovaného, v oleji okapaného, na malé kousky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 963 kJ / 230 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 2.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fazole po bretaňsku
35min
Penne s brokolicí, salsicciou a olivami
40 Min
Cizrnové kuličky s dýní
25 min
Quinotto s krevetami a chřestem
30 min
Barevná vřetena se zeleninou a kuřecím masem
20 min
Ruský salát z červené řepy
1 Std. 10 Min
Quinoa salát se zeleninou a bylinkami
35min
Zimní salát s pohankou a růžičkovou kapustou
45 min
Mleté hovězí maso s paprikou a bramborami
55 min
Guláš se středozemní zeleninou
1h 30 min
Kuře s batáty a červenými fazolemi
45 min
Salát z červené řepy s jablky a ořechy
10 min