Wersje kompatybilne
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ cda de hojas de perejil fresco
- ¼ cda de hojas de tomillo fresco
- ½ cdita de orégano seco
- 1 diente de ajo, pelado
- 30 g de mantequilla con sal, suave
- 2 filetes de res (aprox. 180-200 g c/u, 3 cm de grosor)
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- ¼ cdita de pimienta molida, o al gusto
- 2 hojas de laurel, secas
- 1850 g agua, y la necesaria para sumergir las bolsas
-
30
g de jugo de limón recién exprimido
lub 30 g de vinagre blanco
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1416 kJ / 1753 kcal
- Białko
- 43 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min
Filete a la pimienta
20 min
Lomo de cerdo envuelto en tocino y mantequilla bbq Al vacío TM6
1 Std. 45 Min
Camarones al ajillo
25 min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1 Std.
Sirloin rojo con salsa bernesa Al vacío TM6
2 Std. 20 Min
Camarones sofritos TM6
15 min
Muslos de pollo Teriyaki Al vacío TM6
2h 5 min
Stroganoff de res TM6
1 Std.
Res con teriyaki y arroz al vapor
1h 50 min
Camarones a la mantequilla de ajo
35 min
Mongolian beef
1 godz. 20 min