Wersje kompatybilne
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ cda de hojas de perejil fresco
- ¼ cda de hojas de tomillo fresco
- ½ cdita de orégano seco
- 1 diente de ajo, pelado
- 30 g de mantequilla con sal, suave
- 2 filetes de res (aprox. 180-200 g c/u, 3 cm de grosor)
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- ¼ cdita de pimienta molida, o al gusto
- 2 hojas de laurel, secas
- 1850 g agua, y la necesaria para sumergir las bolsas
-
30
g de jugo de limón recién exprimido
lub 30 g de vinagre blanco
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1416 kJ / 1753 kcal
- Białko
- 43 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Papas rostizadas TM6
1h 15 min
Ropa vieja en cocción lenta TM6
4 Std. 15 Min
Salteado asiático con noodles TM6
45min
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2h 15min
Filete a la pimienta
20 min
Res con salsa de hongos en cocción lenta TM6
3 Std. 55 Min
Cerdo marinado con fideos y salsa bbq en cocción lenta TM6
4h 25min
Stroganoff de res TM6
1h
Camarones a la mantequilla de ajo
35 Min
Cerdo salteado con vegetales estilo Chino TM6
1h 20 min
Sándwich de filete de res
2h 30 min