Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de pimienta rosa
- 1 cdita de sal
- 1 cdita de azúcar
- 3 ramitas de eneldo fresco
- 400 g de filetes de salmón fresco, sin piel
- 8 jitomates, cortados por la tapa, sin relleno
- 700 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 424 kJ / 101 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Espárragos con salsa de jamiaca
40min
Sopa de elote
35min
Pasta con anchoas y pan molido
45min
Filete de res con salsa de jamaica
50min
Rollitos de ensalada de surimi
20 Min
Pizza Marina
1 Std.
Chile relleno de mariscos
1 Std. 30 Min
Dip de aguacate y surimi
5 Min
Vasitos de yogur con frutas y cereales
Brak ocen
Salmón Soufflé
1 Std.
Barritas tricolor de palomitas
30min
Chile relleno de picadillo de tempeh
55 min