Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de leche (a temperatura ambiente)
- 2 cucharadas de café soluble
- 450 g de mantequilla en trozos (a temperatura ambiente)
- 150 g de azúcar glas
- 25 - 30 bizcochos de soletilla
- 50 g de café solo (fuerte)
- 100 g de almendras troceadas tostadas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2005 kJ / 480 kcal
- Białko
- 4.41 g
- Węglowodany
- 22.26 g
- Tłuszcz
- 41.43 g
- Błonnik
- 3.67 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Postre cuatro capas
4h 10min
Tarta San Marcos
4h
Tarta helada de trufa y avellanas
31h
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4h 50min
Cheesecake de chocolate con merengue
3u. 35min
Tarta de cappuccino
2h
Tarta de flan de chocolate con profiteroles
4 godz. 30 min
Milhojas de merengue
1 Std. 40 Min
Milhojas con crema pastelera y nata
1h
Flan de café
4h 20min
Tarta de queso suiza
4h 10min
Tarta de galletas, crema pastelera y chocolate
4 godz. 30 min