Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 artyčoků, fialových, očištěných, na poloviny
- 70 gramů citrónové šťávy
- 1 polévková lžíce hladké mouky
- 600 gramů vody
- 3 špetky soli
- 2 špetky pepře černého, mletého
- 20 gramů staršího pečiva
-
20
gramů pecorina, na kousky (2 cm)
lub 20 gramů sýru parmazánu, na kousky (2 cm) - 10 lístků čerstvé máty, umyté a osušené
- 1 polévková lžíce extra panenského olivového oleje, plus na vymazání mísy
- mozzarella, třešničky, pro servírování
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1251 kJ / 299 kcal
- Białko
- 19.7 g
- Węglowodany
- 13.5 g
- Tłuszcz
- 18.9 g
- Błonnik
- 12.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Malinové suflé s anglickým krémem (bez lepku)
Brak ocen
Šťavnaté ovoce z papiloty
20 Min
Treska s citrusovým máslem
50 Min
Plněná zelenina
1 Std. 20 Min
Drůbeží terina s citrónem a tymiánem
Brak ocen
Paštika s tuňákem a lososem
12 Std. 10 Min
Polévka ze zrajícího sýru
25 Min
Parmazánová polévka s rýží
25 Min
Fazolové pyré
15 Min
Alsaský koláč flammkuchen s chřestem a citrónovým olejem
1 Std. 20 Min
Restovaná zelenina
10 Min
Polévka gazpacho s jahodami
40 Min