Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de harina panificable sin gluten Adpan®
- 250 g de agua
- 90 g de manteca de cerdo
- 1 cucharadita de sal
-
1
cucharadita de bicarbonato
lub 1 cucharadita de levadura química en polvo (consultar lista FACE)
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1366 kJ / 327 kcal
- Białko
- 0.36 g
- Węglowodany
- 45.84 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 4.24 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de molde sin gluten
14 godz.
Pan de brioche sin gluten
2 Std. 50 Min
Scones sin gluten
30 min
Bizcocho genovés (sin gluten)
1 Std. 10 Min
Lasaña sin gluten
2 godz.
Pasta fresca sin gluten
45 min
Hojaldre rápido (sin gluten)
1h
Minicakes de yogur (sin gluten)
40 Min
Biscottini de arroz al limón (sin gluten)
35min
Pan exprés sin gluten
1h
Crêpes sin gluten
45 min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 Std. 50 Min