Urządzenia i Akcesoria
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
Cranberry Pesto Stuffing
-
garlic clove1
-
shallot (approx. 60 g)½
-
butter20 g
-
dried cranberries50 g
-
hazelnuts30 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
Camembert quartered150 g
Chicken, Potatoes and Mustard Sauce
-
garlic clove1
-
shallot (approx. 60 g)½
-
fresh chives quartered10
-
butter20 g
-
water500 g
-
chicken stock paste (see Tips)1 - 2 tsp
-
potatoes small, well-washed and cut in pieces (3-4cm)6
-
chicken breasts, skinless (approx. 300 g per breast)3
-
fresh green beans trimmed150 - 200 g
-
dry white wine20 g
-
plain flour2 Tbsp
-
English mustard3 tsp
-
horseradish relish2 tsp
-
wholegrain mustard2 tsp
-
fine sea salt to taste1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
54.5 g
Kalorie
2028 kJ /
483 kcal
Tłuszcz
18.6 g
Błonnik
4.6 g
Węglowodany
22.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Peppadew® and Feta Stuffed Chicken with Lemon Couscous
1 godz.
Pork Stuffing Balls
1 godz. 5 min
Italian Crusted Lamb
5 godz.
Chicken Breasts Pizzaiola
50 min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30 min
Beef with Mushrooms
30 min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50 min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min